Followers

Salam hormat pada semua pembaca.. Blog ini diwujud

Soalan Lazim FAQ

1.Macam mana nak buat sampai boleh dapat RM100 nie???
  • dafta dan buat payment(kepada sponsor anda)
  • link anda aktif (sponsor hantar tips melalui emel anda)
  • promosikan kepada kawan-kawan anda
  • sponsor akan bantu anda
2.Nak buat payment kat sape,berape payment nie ea???
  • bila anda mendaftar,login akaun anda dan klik kat make payment(klu leyh gne la bank yg ade on9 cm cimbclick or mybank2u)
  • disitu dia akan beritahu kepada siapa yang anda patut bayar
  • bayarannya RM100 (jgn takut bila sebut pasal modal)
  • anda kenalkan seorang sja kwan anda(modal dah dpt balik)

3.Ini bukan MLM ke???
  • BUKAN..nie bukan MLM
  • bukan skim cepat kaya,investment atau pun skim cepat kaya or skim cepat kayap ^^
  • ini adalah AFFILIATE-E COMMERCE

4.Macam nak join..tapi takut lar..Noleh percaya ke niee???macam mana nak buat???Ada sesiapa tolong terangkan ke???
  • anda tak perlu takut..modal hanya RM100
  • anda akan dapat produk e-tutorial selepas mendaftar
  • anda kenalkan seorang saja kawan anda (modal dah dpt blk)
  • jadi tiada risiko dan saya akan bantu setiap masa
  • jadi jgn risau!!

5.Macam mana nak tahu yang kita dapat duit???
  • smua urusan tu,sistem yang akan uruskan
  • daftar dan login ke akaun anda dan klik make payment
  • di situ akan tertulis kpd siapa anda patut bank in kan RM100
  • jadi jikalau downline anda yang ingin buat payment,automatik nama & akaun anda yang akan dipaparkan

6.Erm..program tutorial tu untuk apa jek???
  • smua jenis produk ade dlm ruangan PR0DUK ANDA

7.Jika gagal,adakah saya boleh mendapatkan balik bayaran???
  • TIDAK!!smua pembayaran adalah muktamad
  • ini kerana anda telah dapat melayari dan belajar smua latihan yg telah anda bayar
  • kami tidak boleh mengembalikan bayaran kerana ianya telah dibayar terus kepada ahli affiliate
  • kami tidak sesekali mengendalikan duit tersebut-ianya dibayar terus kepada ahli affiliate

8.Apa faedah saya dapat kalau join under awk drpd orang lain???
  • renew saya akan memastikan yang akaun awk akan diaktifkan sehingga awk berjaya mendapat kembali modal awk.
  • awk juga boleh menjalankan promosi di group saya
  • siapa yg mendftr dgn i akan diberi hak istimewa utk mempamerkan link sendiri di blog ini bg tujuan memudahkan promosi..seperti rakan2 sya yg laen
  • so,tiada risiko bulanan???kepada yg betul seruis,jgn lepaskan peluang ini,dftr sekarang!!
Related Posts with Thumbnails

Facebook Live Stream